Ouale cu legume la cuptor pot fi cu succes reteta unui mic dejun tarziu sau, de ce nu, chiar felul principal al mesei de pranz. Preparatul este consistent si iti asigura energie pentru multe ore.
Timp de preparare
60 min.
Dificultate
mica
Ingrediente
300 g. mix legume congelate
6 felii sunca de pui
3 fire ceapa verde
4 oua
100 g cascaval
150 g branza de vaca
2 linguri unt
1 lingura ulei
4 linguri iaurt
Mod de preparare
Inabuseste legumele decongelate in unt, adauga branza data pe razatoare si sunca de pui taiata fasii. Imparte amestecul in doua vase de lut, sparge cate doua oua deasupra si adauga cate doua linguri de iaurt amestecat bine.
Da preparatul la cuptor pentru 30 - 40 de minute, iar cand ouale au capatat o crusta aurie, rade cascavalul si mai lasa vasele in cuptor cateva minute. Se serveste cald.