Paste cu peste si spanac

| | Actualizat: 2017-07-21 16:32:35

Pastele cu peste si spanac sunt un preparat gustos, hranitor si o idee grozava pentru un pranz sau o cina rapida. Iata una dintre cele mai simple retete.

Timp de preparare

25 min.  

Dificultate

usor

Ingrediente

2 conserve ton bucati
2 rosii
500 g spanac
400 g paste
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare
piper

 

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa cu sare, pana devin al dente. Caleste spanacul cu usturoiul intr-o tigaie cu ulei de masline. Dupa un minut, adauga tonul scurs de in prealabil de zeama. Amesteca ingredientele pe foc, timp de 6-8 minute.

Scurge bine pastele de apa si adauga-le in tigaie, peste spanac si ton. Amesteca-le inca un minut, pe foc, apoi stinge focul. Asezoneaza pastele cu sare si piper. Serveste-le cu parmezan ras pe deasupra si stropeste-le cu putin ulei de masline.

Citeste si despre