Pastele cu tofu se pot pregati in zilele de post, dar reprezinta o reteta ideala si pentru vegetarieni.
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
400 g paste
3 linguri sos de rosii
4 linguri ulei de masline
450 g tofu
350 g ciuperci
50 g masline
1 lingurita capere
busuioc verde
sare, piper
Mod de preparare
Pregateste pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, pune 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste cubuletele de tofu cu sare si piper.
Dupa ce cuburile de tofu s-au rumenit, scoate-le la scurs pe servete de hartie. Pune alte doua linguri de ulei la incins si caleste ciupercile taiate felii mici, tinandu-le doar 5 minute, la foc mic.
Adauga maslinele, caperele, tofu si sosul de rosii. Mai lasa sosul sa se fiarba inca 5 minute, apoi rastoarna-l peste pastele fierte. Serveste pastele cu busuioc proaspat deasupra.
Tipul bucatariei
Internationala