Paste cu tofu

| | Actualizat: 2012-08-20 17:28:02

Pastele cu tofu se pot pregati in zilele de post, dar reprezinta o reteta ideala si pentru vegetarieni.

Timp de preparare

35 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

400 g paste

3 linguri sos de rosii

4 linguri ulei de masline

450 g tofu

350 g ciuperci

50 g masline

1 lingurita capere

busuioc verde

sare, piper

Mod de preparare

Pregateste pastele potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, pune 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste cubuletele de tofu cu sare si piper.

Dupa ce cuburile de tofu s-au rumenit, scoate-le la scurs pe servete de hartie. Pune alte doua linguri de ulei la incins si caleste ciupercile taiate felii mici, tinandu-le doar 5 minute, la foc mic.

Adauga maslinele, caperele, tofu si sosul de rosii. Mai lasa sosul sa se fiarba inca 5 minute, apoi rastoarna-l peste pastele fierte. Serveste pastele cu busuioc proaspat deasupra.  

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre