Pastrav cu sos de mustar si piper

| | Actualizat: 2012-08-01 13:37:03

Pastravul cu sos de mustar si piper este un preparat usor, pe care il poti pregati pentru familia ta, in weekend.

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 fileuri pastrav, fara piele

300 ml supa legume

300 ml vin alb

1 ceapa

1 catel usturoi

2 foi dafin

100 ml smantana

1 lingurita piper boabe

2 lingurite mustar

amidon

verdeata

Mod de preparare

Pune la fiert supa de legume, vinul, ceapa tocata juliene, usturoiul pisat si foile de dafin si lasa-le sa se aromatizeze.

Adauga pestele in acest amestec si lasa la fiert, circa 15 minute. Scoate pestele si tine-l la cald.

Strecoara 100 ml din zeama in care a fiert pestele, apoi adauga intr-o tigaie smantana, piperul si mustarul si da in clocot. Stinge totul cu cei 100 ml de supa. Adauga amidon, cat sa obtii un sos mai gros.

Toarna sosul peste pestele asezat pe un platou, apoi presara verdeata deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre