Penne All' Arrabbiata

| | Actualizat: 2012-08-23 17:28:47

Pennele all' arrabbiata sunt usor de preparat si foare gustoase. Sunt ideale pentru cinele in familie. Se servesc cu parmezan si patrunjel tocat.

Foto: italymag.co.uk

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

700 grame paste penne

15 ml ulei de masline

1 ceapa tocata

4 catei de usturoi

900 grame rosii

25 grame capere

70 grame masline

3 ansoa

busuioc proaspat

160 ml vin alb

70 grame ciuperci

200 grame bacon tocat

sare

piper

Mod de preparare

Fierbe pastele in apa clocotita cu sare. Lasa-le pe foc timp de 10 minute, pana devin al dente. Scurge-le bine.

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa. Adauga usturoiul si baconul. Lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba.

Adauga caperele, ciupercile, maslinele, ansoa si vinul. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana cand tot vinul se evapora. Adauga rosiile.

Lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga apoi busuiocul si pastele si amesteca bine. Pastele se pot servi cu parmezan ras si patrunjel tocat.

Citeste si despre