Pestele cu salsa de mango este o mancare perfecta pentru cina. Se pregateste rapid, este usoara si nici nu contine multe calorii. In plus, sosul de mango are o aroma unica si deosebita, care te va incanta.
Timp de preparare
40 min
Dificultate
usor
Ingrediente
300 g file de peste
1 lamaie
25 g unt
1 mango copt
1 rosie
1 ceapa mica
1 legatura de patrunjel
2 lingurite de ulei de masline
sare
Mod de preparare
Stropeste fileurile de peste cu zeama de lamaie si asaza-le intr-un vas termorezistent uns cu unt si da-le la cuptor pentru 20 de minute.
Intre timp, curata mango si ceapa si taie-le marunt. Curata rosiile de seminte, apoi amesteca-le cu mango si ceapa si stropeste-le cu ulei de masline si zeama de lamaie. Da apoi compozitia la rece pentru 15 minute.
Serveste pestele cu salsa de mango imediat ce a fost preparat si presara peste el patrunjel tocat fin.