Piept de pui cu sos de mustar si tarhon

| | Actualizat: 2014-10-09 17:50:50

Pieptul de pui cu sos de mustar si tarhon este preparatul parfumat si aromat care scoate carnea de pui din anonimat. Descopera cea mai simpla si rapida metoda de a da pieptului de pui gustul sofisticat pe care il gasesti doar in restaurante.

Timp de preparare

35 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

500 g piept de pui, fara piele si os

250 g smantana

2 linguri ulei

2 lingurite mustar simplu

2 lingurite mustar granulat (cu boabe)

2 lingurite de tarhon tocat foarte marunt

sare

piper

Mod de preparare

Pune o tigaie cu ulei la incins si adauga pieptul de pui taiat felii. Prajeste-l pe ambele parti, pana se rumeneste. Scoate puiul pe o farfurie si, in uleiul ramas, adauga ingredientele pentru sos: smantana, tarhonul, mustarul, sarea si piperul.

Lasa totul sa fiarba pana da in clocot, moment in care pui din nou bucatile de carne in tigaie si mai lasi pe foc inca 20 de minute. Pieptul de pui cu sos de mustar si tarhon se serveste alaturi de o garnitura de orez sau de legume gatite la aburi.

Citeste si despre