Piept de pui in sos de caise

| | Actualizat: 2013-10-30 16:55:13

Pieptul de pui in sos de caise este o mancare perfecta pentru o cina in familie. Are o aroma deosebita, se prepara foarte usor si este savuros.

Timp de preparare

 35 minute

Dificultate

 usor

Ingrediente

400 g piept de pui

90 g migdale

6-7 caise

60 g pasta tomata

3 linguri de zahar brun

1 lingurita de mustar

1 lingura zeama de lamaie

sare

Mod de preparare

Spala bine caisele si taie-le cubulete. Pune-le intr-un blender si adauga peste ele zaharul brun, zeama de lamaie, mustarul si pasta tomata. Mixeaza-le bine. Taie fasii pieptul de pui si asezoneaza-l cu sare dupa gust. Unge carnea de pui cu pasta de caise.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si asaza pieptul de pui intr-un vas termorezistent. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si baga puiul la cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Cand este aproape gata, indeparteaza folia si presara peste pui si migdalele.

Citeste si despre