Pilaf cu carne

| | Actualizat: 2013-03-06 13:10:15

Pilaful cu carne este un pranz ideal pentru micutul tau. Se prepara usor si rapid si va fi cu siguranta apreciat nu doar de cei mici.

Timp de preparare

  40 min  

Dificultate

Usor

Ingrediente

100 g carne de pasare

40 g orez

15 g morcov

150 ml supa de legume

patrunjel si marar verde

10 g unt

Mod de preparare

Spala bine carnea si taie-o bucatele mici, dupa care pune-o la fiert timp de 15 minute, pana se inmoie bine. Curata si spala bine morcovul, apoi da-l pe razatoare si adauga-l peste carnea care fierbe.

Curata orezul de eventualele impuritati, spala-l si inabusa-l in 5 grame de unt, apoi adauga-l in apa in care a fiert carnea si morcovii, insa strecoar-o inainte.

Pune orezul la cuptor timp de 30 de minute si adauga carnea, restul de unt, patrunjelul si mararul taiate marunt.

Citeste si despre