Puiul cu lapte si lamaie se pregateste foarte rapid si te-a scos din incurcatura atunci cand nu stii ce sa mai gatesti la cina.
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
500 g piept de pui
3 catei usturoi
1 lamaie
300 ml lapte
sare
piper
condimente, dupa gust
1 crenguta rozmarin
ulei, pentru prajit
Mod de preparare
Taie pieptul de pui fasii si prajeste-l usor in ulei. Scoate fasiile de piept de pui pe niste servete de bucatarie si lasa-le sa se scurga de ulei.
Presara deasupra pieptului de pui sare, piper si condimente, apoi aseaza-l intr-o tava.
Adauga lamaia taiata felii, usturoiul zdrobit, laptele si o crenguta de rozmarin, apoi lasa tava la copt, circa 30 de minute.
Trucuri
Poti folosi aceasta reteta si pentru pulpe de pui, deoarece vor iesi la fel de gustoase.
Tipul bucatariei
Internationala