Pui cu parmezan

| | Actualizat: 2014-10-20 14:22:50

Puiul cu parmezan este o reteta italieneasca delicioasa, pe care o poti improviza din cateva ingrediente oricand esti lipsita de idei in bucatarie. Surprinde-ti musafirii, dar si familia cu o reteta aparte de pollo ala parmigianna!

Timp de preparare

  35 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

4 buc. piept de pui taiat felii

3-4 linguri ulei de masline

200 g parmezan ras

2-3 catei de usturoi

1 pahar de iaurt

1 lingurita de cimbru uscat

1 legatura patrunjel proaspat tocat

sare

piper

Mod de preparare

Asezoneaza carnea cu sare, piper si cimbru. Separat, prepara un dressing amestecand intr-un bol uleiul de masline, iaurtul, usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Tavaleste fiecare bucata de pui prin acest sos, apoi prin parmezanul ras si asaza-le pe toate intr-un vas termorezistent tapetat cu unt sau ulei.

Baga tava la cuptor in jur 20 de minute, pana cand puiul este facut, iar parmezanul gratinat.

Citeste si despre