Puiul cu parmezan este o reteta italieneasca delicioasa, pe care o poti improviza din cateva ingrediente oricand esti lipsita de idei in bucatarie. Surprinde-ti musafirii, dar si familia cu o reteta aparte de pollo ala parmigianna!
Timp de preparare
35 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
4 buc. piept de pui taiat felii
3-4 linguri ulei de masline
200 g parmezan ras
2-3 catei de usturoi
1 pahar de iaurt
1 lingurita de cimbru uscat
1 legatura patrunjel proaspat tocat
sare
piper
Mod de preparare
Asezoneaza carnea cu sare, piper si cimbru. Separat, prepara un dressing amestecand intr-un bol uleiul de masline, iaurtul, usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Tavaleste fiecare bucata de pui prin acest sos, apoi prin parmezanul ras si asaza-le pe toate intr-un vas termorezistent tapetat cu unt sau ulei.
Baga tava la cuptor in jur 20 de minute, pana cand puiul este facut, iar parmezanul gratinat.