Nu te-ai hotarat ce sa gatesti astazi la pranz? Te poti inspira din retetele noastre, iar puiul cu lapte este un preparat foarte gustos.
Foto: thegluttonousjd.com
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
0,5 kg pulpe de pui
1 lamaie
1 lingura ulei de masline
sare
piper
1 pachet unt
300 ml lapte
coaja de lamaie
frunze de salvie, proaspete
Mod de preparare
Spala bine pulpele de pui, apoi lasa-le la uscat, pe servete curate de bucatarie.
Unge pulpele de pui cu ulei de masline, sare, piper, zeama si coaja rasa de lamaie.
Aseaza pulpele de pui intr-un vas termorezistent, in care ai pus untul taiat cubulete.
Lasa pulpele la cuptor, la foc mare, circa 20 de minute, apoi scoate-le si adauga laptele si frunzele de salvie.
Mai lasa preparatul la copt, inca 20 de minute, la 180 de grade.
Serveste puiul astfel pregatit langa garnitura preferata.
Tipul bucatariei
Internationala