Pui pe sare

| | Actualizat: 2012-04-02 16:54:25

Puiul pe sare este o reteta de succes in casa utilizatoarei noastre Mirela, cea care ne-a recomandat-o, asa cum marturiseste chiar ea.

Foto: rasulcamedicament.blogspot.com

Ingrediente

un pui intreg

1 kg sare

condimente pentru pui, dupa preferinte

Mod de preparare

  Se ia un pui intreg si se taie in zona pieptului astfel incat sa se desparta complet cele doua parti ale pieptului.

In tava de cuptor se pune 1 kg de sare gema marunta ( dar nu foarte fina) si se intinde uniform.

Puiul se pune pe acest pat de sare cat mai "cracanat".

Puiul poate fi condimentat dupa gust, cu orice, dar nu cu sare.

E gata cand puiul este bine rumenit si pielea pare crocanta.

Trucuri

Se pot folosi doua folii de aluminiu pe care sa le asezi in zonele unde puiul atinge direct sarea. 

E delicios si apreciat de toata lumea. Pofta buna!

Reteta gatita si recomandata de Mirela.

Citeste si despre