Prepara o mancare gustoasa, savuroasa si satioasa: pui vienez. Iata o reteta usoara si rapida, care iti va incanta simturile gustative.
Timp de preparare
60 min
Dificultate
usor
Ingrediente
500 g carne de pui
400 g ciuperci
180 g smantana
250 ml lapte
3 cartofi mici
2 cepe medii
50 ml ulei de masline
100 g cascaval
60 g faina
1 lingura de curry
verdeturi
sare de mare
Mod de preparare
Taie ceapa marunt si caleste-o intr-o cratita mai mare. Cand se inmoaie putin, adauga si carnea de pui taiata marunt si condimentata. Baga cratita la cuptor pentru 15 minute, apoi adauga peste ea ciupercile si cartofii si bag-o din nou la cuptor pentru 20 de minute.
Separat, intr-un vas mare amesteca laptele fiert cu faina la foc mic, apoi adauga si samantana, si cascavalul ras.
Lasa-le pe foc pana cand se omogenizeaza, apoi pune acest sos peste carne si mai da-o la cuptor pentru 25 de minute, pana cand se rumeneste deasupra.