Pui vienez

| | Actualizat: 2014-05-09 14:31:03

Prepara o mancare gustoasa, savuroasa si satioasa: pui vienez. Iata o reteta usoara si rapida, care iti va incanta simturile gustative.

Timp de preparare

 60 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

500 g carne de pui

400 g ciuperci

180 g smantana

250 ml lapte

3 cartofi mici

2 cepe medii

50 ml ulei de masline

100 g cascaval

60 g faina

1 lingura de curry

verdeturi

sare de mare

Mod de preparare

Taie ceapa marunt si caleste-o intr-o cratita mai mare. Cand se inmoaie putin, adauga si carnea de pui taiata marunt si condimentata. Baga cratita la cuptor pentru 15 minute, apoi adauga peste ea ciupercile si cartofii si bag-o din nou la cuptor pentru 20 de minute.

Separat, intr-un vas mare amesteca laptele fiert cu faina la foc mic, apoi adauga si samantana, si cascavalul ras.

Lasa-le pe foc pana cand se omogenizeaza, apoi pune acest sos peste carne si mai da-o la cuptor pentru 25 de minute, pana cand se rumeneste deasupra.

Citeste si despre