Pulpe de pui a la Tripoli

| | Actualizat: 2012-08-09 09:50:37

Pulpele de pui a la Tripoli reprezinta unul dintre preparatele de baza din bucataria libaneza.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

1 kg pulpe inferioare de pui

1 lamaie

1 lingurita praf scortisoara

1/2 lingurita piper

1/2 lingurita coriandru macinat

1/2 lingurita nucsoara macinata

2 catei usturoi

sare

2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Spala pulpele de pui, apoi presara deasupra lor sarea si celelalte condimente.

Pune pulpele de pui la prajit, in putin ulei de masline si lasa-le sa se rumeneasca la foc mediu.

Dupa ce pulpele devin aurii, scoate-le din tigaie si aseaza-le intr-o tava. Stropeste pulpele cu zeama de la o lamaie si presara deasupra lor usturoiul maruntit.

Pune pulpele la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.

Tipul bucatariei

Libaneza

Citeste si despre