Sos de legume cu carne

| | Actualizat: 2013-05-27 17:15:13

Sosul de legume cu carne este ideal pentru o cina in familie. Acest preparat este usor de pregatit si poti folosi ingrediente in functie de preferintele tale si ale membrilor familiei.

Timp de preparare

 20 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

500 g carne de porc sau pui

1 ceapa mare taiata marunt

4-5 catei de usturoi

2 ardei grasi (rosu si galben)

rosii in bulion

ulei de masline

sare

piper

oregano  

Mod de preparare

Curata si spala toate legumele. Toaca ceapa si usturoiul marunt. Taie ardeiul cubulete mici, iar rosiile din bulion curata-le de pielite si marunteste-le. Caleste ceapa si usturoiul in 2-3 de ulei de masline, adauga ardeiul si lasa-le pana se inmoaie.

Adauga rosiile, adauga sare, piper si oregano dupa gust si lasa-le sa fiarba cateva minute, pana ce scad si obtii un sos gros.

Carnea tai-o felii mai grosute si pune-o pe gratar. Cand este gata, adauga peste ea putin sos de legume. Poti adauga si un ardei iute picant.

Citeste si despre