Sosul de legume cu carne este ideal pentru o cina in familie. Acest preparat este usor de pregatit si poti folosi ingrediente in functie de preferintele tale si ale membrilor familiei.
Timp de preparare
20 min
Dificultate
usor
Ingrediente
500 g carne de porc sau pui
1 ceapa mare taiata marunt
4-5 catei de usturoi
2 ardei grasi (rosu si galben)
rosii in bulion
ulei de masline
sare
piper
oregano
Mod de preparare
Curata si spala toate legumele. Toaca ceapa si usturoiul marunt. Taie ardeiul cubulete mici, iar rosiile din bulion curata-le de pielite si marunteste-le. Caleste ceapa si usturoiul in 2-3 de ulei de masline, adauga ardeiul si lasa-le pana se inmoaie.
Adauga rosiile, adauga sare, piper si oregano dupa gust si lasa-le sa fiarba cateva minute, pana ce scad si obtii un sos gros.
Carnea tai-o felii mai grosute si pune-o pe gratar. Cand este gata, adauga peste ea putin sos de legume. Poti adauga si un ardei iute picant.