Biscuitii cu nuca sunt foarte satiosi si iti ofera energie pentru intreaga zi.
Foto: mangiamangia.com.au
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
1 cana nuci (250 g)
1 cana zahar brun
1/2 cana faina
1 praf de sare
2 oua
1 esenta vanilie
Mod de preparare
Amesteca zaharul brun si faina impreuna cu sare. Separat, mixeaza ouale si adauga peste ele esenta de vanilie.
Adauga compozitia de oua peste amestecul de faina si continua sa amesteci pana ce obtii un aluat fin si omgen. Toarna nucile macinate si omogenizeaza.
Toarna amestecul intr-o tava intinsa, pe care o tii la cuptor circa 20 de minute. Decupeaza biscuitii dupa ce s-au copt, dar cat timp mai sunt fierbinti.
Trucuri
Poti inlocui nuca cu migdale sau alune. De asemena, poti adauga in acest aluat si bucatele de ciocolata neagra sau fructe confiate.
Tipul bucatariei
Internationala