Biscuitii pentru lapte sunt foarte pufosi si se servesc dimineata, la micul dejun.
Foto: dumais.us
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
120 g zahar
250 g faina
50 g amidon
40 g lapte
40 g frisca
1/2 lingurita sare
1/2 plic praf de copt
75 g unt
1 ou
1 baton vanilie
Mod de preparare
Mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul, pana se omogenizeaza. Adauga oul, laptele, frisca si semintele de vanilie si continua sa mixezi foarte bine.
Amesteca faina cu amidonul, un praf de sare si praful de copt, apoi cerne acest amestec. Inglobeaza ingredientele uscate cu cele umede si framanta un aluat omogen.
Pune aluatul la frigider, minim o ora. Intinde aluatul sub forma de foaie groasa, apoi decupeaza formele preferate de fursecuri.
Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.
Trucuri
Poti topi putina ciocolata pentru a decora aceste fursecuri.
Tipul bucatariei
Internationala