Biscuiti pentru lapte

| | Actualizat: 2012-07-26 12:10:30

Biscuitii pentru lapte sunt foarte pufosi si se servesc dimineata, la micul dejun.

Foto: dumais.us

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

120 g zahar

250 g faina

50 g amidon

40 g lapte

40 g frisca

1/2 lingurita sare

1/2 plic praf de copt

75 g unt

1 ou

1 baton vanilie

Mod de preparare

Mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul, pana se omogenizeaza. Adauga oul, laptele, frisca si semintele de vanilie si continua sa mixezi foarte bine.

Amesteca faina cu amidonul, un praf de sare si praful de copt, apoi cerne acest amestec. Inglobeaza ingredientele uscate cu cele umede si framanta un aluat omogen.

Pune aluatul la frigider, minim o ora. Intinde aluatul sub forma de foaie groasa, apoi decupeaza formele preferate de fursecuri.

Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.

Trucuri

Poti topi putina ciocolata pentru a decora aceste fursecuri.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre