Bomboanele cu ciocolata si nuci se pot servi oricand langa o cafea tare sau un ceai de iasomie.
Foto: momitforward.com
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1/2 pachet unt
175 g zahar
1 lingura lapte
1 lingurita zahar vanilat
100 g ciocolata
100 g biscuiti zdrobiti
200 g nuci macinate
100 g nuci tocate grob, pentru decor
Mod de preparare
Pune intr-un bol incapator nucile macinate, zaharul, zaharul vanilat si biscuitii zdrobiti.
Separat, topeste untul si ciocolata la bain marie. Toarna compozitia lichida peste ingredientele uscate, lasa putin sa se raceasca, apoi framanta cu mana, pana ce se leaga compozitia. Daca este nevoie, adauga si o lingura de lapte.
Formeaza bomboanele, apoi tavaleste-le prin nuca tocata grob.
Trucuri
Pastreaza bomboanele la rece, pana in momentul servirii.
Tipul bucatariei
Internationala