Bomboanele Raffaello sunt preferatele tuturor copiilor si sunt si foarte sanatoase, daca sunt facute in casa, doar cu ingrediente naturale! Chiar daca par complicat de facut, in realitate reteta este foarte simpla!
Timp de preparare
20 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
2 pachete de margarina (400 g)
400 g nuca de cocos
400 g zahar pudra
400 g lapte praf
migdale/alune nesarate
alune
Mod de preparare
Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bine margarina (tinuta de dinainte la temperatura camerei) cu zaharul, laptele praf si 300 g de nuca de cocos, pana cand compozitia se ingroasa si devine omogena.
Se pune cate putina compozitie in mana, se aplatizeaza cu palma si se pune o aluna/migdala in mijloc. Apoi, se astupa aluna sau migdala si se formeaza o mingiuta, care se da prin nuca de cocos ramasa de la compozitie.
Fa bombonele pana cand termini toata compozitia si aseaza-le pe un platou, in suporturi speciale de hartie.