Briose cu lapte si ciocolata

| | Actualizat: 2012-07-05 18:06:44

Briosele cu lapte si ciocolata sunt atat de bune, incat nu-ti va ajunge o singura tava.

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

250 g faina

15 g praf de copt

10 g cacao

5 g scortisoara

85 g zahar brun

30 g ciocolata neagra tocata

125 g iaurt

125 ml lapte

1 ou batut

30 ml ulei

Mod de preparare

Amesteca faina cu cacao, praful de copt si scortisoara. Adauga si zaharul si amesteca bine.

Intr-un bol incapator amesteca iaurtul cu laptele, uleiul si oul. In amestecul cu faina adauga ingredientele umede si amesteca incetisor. Toarna si jumatate din ciocolata topita si amesteca. Adauga si restul de ciocolata.

Toarna compozitia in formele de briose si da-le la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Trucuri

Poti servi briosele decorate cu o glazura de ciocolata, preparata din ciocolata topita si frisca.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre