Briosele cu lapte si ciocolata sunt atat de bune, incat nu-ti va ajunge o singura tava.
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
250 g faina
15 g praf de copt
10 g cacao
5 g scortisoara
85 g zahar brun
30 g ciocolata neagra tocata
125 g iaurt
125 ml lapte
1 ou batut
30 ml ulei
Mod de preparare
Amesteca faina cu cacao, praful de copt si scortisoara. Adauga si zaharul si amesteca bine.
Intr-un bol incapator amesteca iaurtul cu laptele, uleiul si oul. In amestecul cu faina adauga ingredientele umede si amesteca incetisor. Toarna si jumatate din ciocolata topita si amesteca. Adauga si restul de ciocolata.
Toarna compozitia in formele de briose si da-le la cuptor pentru 20 - 30 de minute.
Trucuri
Poti servi briosele decorate cu o glazura de ciocolata, preparata din ciocolata topita si frisca.
Tipul bucatariei
Internationala