Chec economic

| | Actualizat: 2013-02-14 16:56:37

Checul economic se prepara rapid, este gustos si foarte pufos. Daca ai in bucatarie fulgi de migdale sau rahat taiat in cubulete, le poti adauga in checul apetisant. Dupa racire, desertul se pudreaza cu zahar si poate fi consumat cu gem sau dulceata.

Timp de preparare

 60 minute  

Dificultate

 Usor

Ingrediente

400 grame faina

200 grame zahar

4 oua

200 ml ulei

80 ml lapte

1 lingurita praf de copt

10 grame cacao

Mod de preparare

Combina ouale cu zaharul si amesteca bine pana cand obtii o crema deschisa la culoare. Adauga treptat uleiul si laptele, amestecand dinamic. Incorporeaza faina si praful de copt.

Cu un sfert din aluat, amesteca si cacao. Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Deasupra adauga si amestecul cu cacao si amesteca usor. Da tava la cuptor pentru 40 - 50 de minute. Dupa ce s-a racit, pudreaza checul cu zahar.

Tipul bucatariei

Bucatarie romaneasca

Citeste si despre