Chec englezesc

| | Actualizat: 2012-07-27 11:17:39

Checul englezesc se pregateste in mai putin de ora si poate fi servit dimineata la micul dejun, alaturi de un ceai cald sau un pahar cu lapte.

Foto: cheesecakeforall.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 oua

200 g zahar

200 g unt

200 g faina

200 g stafide

Mod de preparare

Freaca untul pana obtii o spuma, adauga rand pe rand galbenusurile si amesteca-le bine. Incorporeaza zaharul, apoi adauga si stafidele care au fost spalate cu apa calda si zvantate cu un servet de hartie.

Pune faina si albusurile batute bezea, apoi amesteca aluatul cu o spatula de jos in sus, astfel incat sa iti ramana o compozitie spumoasa.

Pune aluatul intr-o tava de chec tapetata cu hartie si da-l la copt, la foc mediu, circa 35 de minute. Fa proba cu scobitoarea sa vezi daca checul este copt.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre