Cheesecake-urile sunt prajituri savuroase, tocmai bune de pregatit vara, deoarece se servesc reci. Iata o reteta inedita de cheesecake cu dulceata de dovleac.
Foto: cookwithjennifer.wordpress.com
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
Blat
200 g biscuiti faramati
100 g unt topit
Crema
500 g branza de vaci
100 g zahar pudra
100 g smantana
2 oua
1 esenta vanilie
Topping
200 g dulceata de dovleac
Mod de preparare
Amesteca untul topit cu biscuitii faramati. Toarna aceasta compozitie intr-o tava de tort, tapetata cu hartie de copt si taseaza bine blatul.
Separat, pregateste compozitia de branza. Amesteca ouale, branza de vaci, esenta de vanilie si smantana, pana obtii un amestec omogen.
Toarna compozitia de branza peste blatul de biscuiti, apoi da prajitura la copt, la 175 de grade, timp de 20 de minute.
Scoate prajitura si las-o la racit, apoi serveste-o cu topping de dulceata de dovleac.
Trucuri
Serveste prajitura rece, de la frigider.