Fursecuri cu mac

| | Actualizat: 2012-08-20 14:11:34

Fursecurile cu mac au un gust deosebit si se servesc dimineata langa o cafea cu lapte.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Mediu

Ingrediente

250 g unt moale

90 g zahar

1 ou mare

1/2 plic praf de copt

1/2 sticluta esenta de vanilie

coaja rasa portocala/ lamaie

2 lingurite mac

un praf de sare

250 g faina

Mod de preparare

Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga oul, esenta de vanilie, coaja de portocala, macul si sarea. Toarna si faina amestecata in prealabil cu praful de copt si omogenizeaza aluatul.

Intinde o foaie potrivit de groasa si decupeaza fursecuri, pe care le pui pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune fursecurile la copt, la 200 de grade, pana ce devin usor aurii.

Lasa fursecurile la racit si, dupa plac, le poti pudra cu zahar.  

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre