Fursecurile cu migdale sunt foarte aromate si, cu siguranta, vor fi apreciate de intreaga familie.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
200 g zahar
300 g faina
1/2 lingurita sare
1/2 plic praf de copt
250 g unt
100 g migdale
1 ou
1 lingurita esenta migdale
1 lingura lapte
1 galbenus
Mod de preparare
Amesteca mai intai zaharul, faina, sarea si praful de copt, apoi adauga untul.
Toarna peste compozitia anterioara si esenta de migdale cu oul, apoi framanta aluatul bine.
Infasoara aluatul in film alimentar si da-l la frigider, minim 30 de minute.
Formeaza sfere micute de aluat si aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Infige cate o migdala in mijlocul fiecarei sfere, apoi unge-le cu galbenusul de ou amestecat cu o lingura de lapte.
Pune biscuitii la copt, la foc mediu, circa 12 minute.
Tipul bucatariei
Internationala