Fursecurile cu rahat se pastreaza timp de mai multe zile in cutii de tabla. Se servesc simple sau pudrate cu zahar.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 pachet unt
200 g zahar
400 g faina
6 galbenusuri ou
coaja rasa lamaie
1 praf de copt
150 g rahat colorat
Mod de preparare
Mixeaza untul aflat la temperatura camerei cu zaharul, pana obtii o spuma aerata.
Adauga galbenusurile de ou, coaja rasa de lamaie si incorporeaza totul bine.
Toarna faina in ploaie amestecata cu praful de copt si amesteca pana obtii un aluat compact.
Formeaza fursecuri cu ajutorul unei lingurite, aseaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt, apoi deasupra acestora pune bucatatele taiate de rahat.
Lasa fursecurile la copt, circa 25 de minute, la 175 de grade.
Trucuri
Poti inlocui rahatul cu marmelada. Serveste fursecurile pudrate cu zahar sau simple.
Tipul bucatariei
Internationala