Pandispanul cu fistic este doar o alta varianta a acestei prajituri clasice.
Foto: dolcedente.wordpress.com
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
4 oua
250 faina
1/2 plic praf de copt
100 g zahar
70 g unt
70 ml lapte
130 g fistic tocat grob
2 linguri fistic macinat
Mod de preparare
Sparge ouale, apoi mixeaza-le cu zaharul, pana obtii o compozitie spumoasa.
Adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi incorporeaza laptele si untul topit si racit. La final, adauga cele doua linguri de fistic macinat.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt, toarna aluatul, iar deasupra acestuia presara miezul de fistic usor sfaramat.
Da pandispanul la copt, la foc mediu, circa 45 de minute.
Lasa pandispanul sa se raceasca in tava, apoi serveste-l simplu sau pudrat cu zahar.
Tipul bucatariei
Internationala