Elena Merisoreanu nu doar ca are o cariera stralucitoare, ci este si o gospodina desavarsita, ocupandu-se de numeroase preparate pentru ca familia ei sa aiba masa plina. Vedeta a dezvaluit ca are o reteta secreta de gogosari umpluti cu varza, perfecta pentru iarna, la care adauga un ingredient secret.
Cum face Elena Merisoreanu gogosarii umpluti cu varza
Elena Merisoreanu are si ajutoare in bucatarie, insa retetele sale ii dau pe spate pe toti apropiatii. Vedeta recunoaste ca reteta ei de gogosari umpluti cu varza este un adevarat deliciu, astfel ca o face in fiecare an:
„Va spun sincer, reteta asta, a mea, e un deliciu, am facut-o mereu. Spalam bine gogosarii, le taiem coditele, scoatem semintele si ii lasam un pic la scurs. Apoi luam varza alba si rosie, le taiem feliute subtiri, pe care mai apoi le bagam in gogosari, asa, combinate.
Asezam gogosarii frumos in borcane, in care mai punem hrean, telina, usturoi, boabe de mustar, piper, foi de dafin, puteti pune si frunze de telina, se vad frumos, plus busuioc si marar uscat. La sfarsit, preparam saramura, apa cu sare, o fierbem si o turnam peste gogosari. Evit otetul, nu-mi face bine la stomac.”, a spus ea pentru Click!.
Ba chiar, interpreta de muzica populara si-a dezvaluit si ingredientul secret. Vedeta pune si cateva linguri de miere in continut:
“Eu mai pun, ca ingredient secret, si cateva linguri de miere, cam una, la 5 litri de continut. Acoperim cu folie de celofan, legam borcanul la gura, insurubam capacul si, pana la primavara, nu ai treaba! Le depozitam in camara sau in beci. Ies un deliciu!”
Sursa: click.ro
Sursa foto: social media