Daca vrei sa treci mai usor peste post, trebuie sa incerci retete noi, cat mai variate. Noi iti oferim o sugestie si iti spunem cum sa pregatesti o delicioasa mancarica de conopida.
Timp de preparare
30 de minute
Dificultate
usor
Ingrediente
2 cepe mici
1 kg conopida congelata
4 rosii
2 linguri pasta de tomate
3 catei de usturoi
30 ml de ulei
sare
piper
100 ml apa
Mod de preparare
Curata ceapa si usturoiul, apoi toaca-le marunt si pune-le in ulei, la calit.
Adauga si conopida dezghetata, pasta de tomate si apa si lasa totul la foc mediu sa dea in cateva clocote.
Pune apoi rosiile decojite, taiate cubulete, condimenteaza cu sare si piper si lasa mancarica pe foc pana se patrunde conopida, iar sosul a scazut.
Foto: steamykitchen.com
Trucuri
Optional, poti pune peste mancarica de conopida verdeata proaspata (marar sau patrunjel) si un ardei iute tocat.
Tipul bucatariei
Internationala