Salata de oua cu ficat este o gustare perfecta pentru masa de pranz. Este satioasa si o poti lua cu tine chiar si la serviciu. Se prepara rapid, in doar cateva minute, si este delicioasa.
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
4 oua
4 cartofi mari
250 gr. ficat
4 linguri ulei
2 linguri zeama de lamaie
1 legatura ridichi
1 ceapa
sare
piper
patrunjel proaspat
Mod de preparare
Fierbe mai intai ouale, aproximativ 5 minute, pana se intaresc. Spala bine cartofii, pune-i la fiert in coaja si cand sunt gata, curata-i imediat de coaja.
Spala ficatul, taie-l fasii subtiri si prajeste-l in ulei, aproximativ 8 minute. Dupa ce ouale si cartofii s-au racit, trece-le prin masina de tocat si condimenteaza-le cu sare si piper, zeama de lamaie si amesteca-le bine.
Adauga ceapa taiata marunt, ridichile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat marunt. Salata de oua se serveste rece, decorata cu ficatei, fasii de ridichi, branza rasa si masline.