Salata de oua cu ficat

| | Actualizat: 2013-05-13 15:08:11

Salata de oua cu ficat este o gustare perfecta pentru masa de pranz. Este satioasa si o poti lua cu tine chiar si la serviciu. Se prepara rapid, in doar cateva minute, si este delicioasa.

Timp de preparare

  50 minute

Dificultate

 Medie  

Ingrediente

4 oua

4 cartofi mari

250 gr. ficat

4 linguri ulei

2 linguri zeama de lamaie

1 legatura ridichi

1 ceapa

sare

piper

patrunjel proaspat

Mod de preparare

Fierbe mai intai ouale, aproximativ 5 minute, pana se intaresc. Spala bine cartofii, pune-i la fiert in coaja si cand sunt gata, curata-i imediat de coaja.

Spala ficatul, taie-l fasii subtiri si prajeste-l in ulei, aproximativ 8 minute. Dupa ce ouale si cartofii s-au racit, trece-le prin masina de tocat si condimenteaza-le cu sare si piper, zeama de lamaie si amesteca-le bine.

Adauga ceapa taiata marunt, ridichile taiate pe jumatate si patrunjelul tocat marunt. Salata de oua se serveste rece, decorata cu ficatei, fasii de ridichi, branza rasa si masline.

Citeste si despre