O salata de peste este binevenita oricand la cina, pentru ca se prepara rapid si este indicata in alimentatia celor mici.
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
5 cartofi fiert
2 cepe
1 castravete murat
masline
sare
piper
verdeata proaspata
200 g peste afumat/ din conserva
1 lingura ulei
1 lingurita otet
Mod de preparare
Pune cartofii la fiert, iar intre timp curata pestele de piele si taie-l cubulete.
Ceapa, curata si spalata o tai pestisori, apoi, intr-un vas incapator adaugi cartofii raciti, taiati cubulete, pestele, ceapa, castraveciorul feliat si maslinele.
Potrivesti de sare si piper, adaugi o lingura de ulei si putin otet, apoi presari verdeata proaspata.
Trucuri
Poti imbogati aceasta salata cu ou fiert si gogosari.
Daca vrei sa prezinti salata ca aperitiv, la o masa festiva, poti folosi maioneza, in locul dressingului de otet si ulei.
Tipul bucatariei
Internationala