Salata de peste

| | Actualizat: 2012-03-29 11:37:11

O salata de peste este binevenita oricand la cina, pentru ca se prepara rapid si este indicata in alimentatia celor mici.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

5 cartofi fiert

2 cepe

1 castravete murat

masline

sare

piper

verdeata proaspata

200 g peste afumat/ din conserva

1 lingura ulei

1 lingurita otet

Mod de preparare

Pune cartofii la fiert, iar intre timp curata pestele de piele si taie-l cubulete.

Ceapa, curata si spalata o tai pestisori, apoi, intr-un vas incapator adaugi cartofii raciti, taiati cubulete, pestele, ceapa, castraveciorul feliat si maslinele.

Potrivesti de sare si piper, adaugi o lingura de ulei si putin otet, apoi presari verdeata proaspata.

Trucuri

Poti imbogati aceasta salata cu ou fiert si gogosari.

Daca vrei sa prezinti salata ca aperitiv, la o masa festiva, poti folosi maioneza, in locul dressingului de otet si ulei.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre