Salata de tagliatelle cu sos pesto si pui este un preparat satios, gustos si bogat in nutrienti, perfect pentru intreaga familie.
Timp de preparare:
1 ora
Dificultate:
mica
Ingrediente:
90 g tagliatelle
un ardei capia
6-7 rosii cherry
un piept de pui
o lingura de sos pesto
doua linguri de smantana pentru gatit
cateva frunze de menta proaspata
o crenguta de rozmarin
Mod de preparare:
Fierbe pastele tagliatelle in apa cu sare, conform instructiunilor de preparare. Scurge-le si clateste-le cu apa rece si apoi amesteca-le cu sosul pesto si cu smantana. Curata pieptul de pui si fierbe-l intr-un alt vas, timp de 30-40 de minute.
Taie-l fasii si amesteca-l cu ardeiul capia tocat marunt si cu rosiile cherry taiate jumatati. Pune amestecul deasupra pastelor cu sos, decoreaza cu menta si rozmarin si savureaza rezultatul dupa ce se raceste.