Carnea de curcan este mult mai gustoasa comparativ cu cea de pui, iar o salata care foloseste acest ingredient este o alegere inspirata pentru masa de seara.
Timp de preparare
30 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
200 g piept de curcan
200 g ciuperci proaspete
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
3 linguri ulei
1 lingura sos tabasco
1 lingurita boia
sare
piper
3 linguri suc de lamaie
1/2 legatura patrunjel
Mod de preparare
Spala pieptul de curcan, taie-l fasii si pune-l la marinat intr-un amestec de ulei, sos tabasco, boia si piper. Lasa-l in acest sos minim ora.
Spala ardeii, curata-i de seminte, apoi taie-i fasii.
Taie ciupecile lamele subtiri si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Scoate fasiile de curcan si pune-le la prajit, intr-o tigaie neaderenta, unsa cu putin ulei.
Intr-un bol incapator, pune ardeii fasii, ciupercile si carnea de curcan rumenita.
Stropeste salata cu zeama de lamaie, apoi potriveste de gust cu sare, piper si ulei.
Presara deasupra acestei salate verdeata proaspata.
Tipul bucatariei
Internationala