Sos de patrunjel cu coriandru

| | Actualizat: 2012-09-17 10:41:16

Sosul de patrunjel cu coriandru se serveste langa gratare de pasare, miel, oaie sau berbecut.

Timp de preparare

20 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 linguri unt

1 ceapa medie

3-4 linguri patrunjel tocat

3-4 linguri coriandru tocat verde

400 ml supa legume

2 linguri otet de mere

sare

piper

Mod de preparare

Topeste untul, caleste in el ceapa tocata cat mai marunt si las-o sa se aureasca usor, la foc potrivit.

Toarna peste aceste ingrediente supa de legume si otetul. Amesteca totul foarte bine, apoi lasa sosul sa fiarba 5 minute, la foc potrivit, dupa ce ai adaugat frunzele de patrunjel si coriandru, taiate cat mai marunt.

Condimenteaza sosul cu sare si piper. Trece sosul printr-o sita metalica, astfel incat sa fie maruntite foarte bine frunzele.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre