Surprinde-ti musafirii cu un pranz delicios si inedit: supa de bere cu branza. Aceasta se pregateste destul de usor, iar gustul sau savuros ii va incanta cu siguranta pe musafirii tai.
Timp de preparare
40 min
Dificultate
usor
Ingrediente
1 litru de supa de vita
2 linguri de unt
1 jumatate de litru de bere neagra
1 ceapa
300 g branza rasa
2 felii de paine neagra prajita
cuisoare
scortisoara
sare si piper
Mod de prepare
Curata ceapa si tai-o julien. Taie feliile de paine neagra prajita cubulete, apoi topeste untul intr-o cratita si caleste putin ceapa. Adauga peste aceasta berea neagra si supa de vita si lasa-le sa fiarba aproximativ 25 de minute.
Paseaza ceapa si asezoneaza supa cu sare, piper, scortisoara si cuisoare dupa gust. Presara deasupra supei branza rasa si pune supa putin la cuptor pana cand se topeste branza.
Serveste supa de bere cu branza calda, cu crutoane de paine neagra prajita.