Supa de fasole verde

| | Actualizat: 2013-06-10 15:18:42

Supa de fasole verde este ideala pentru o cina usoara. Contine putine calorii, este usor de preparat si ajuta si la o buna detoxifiere a corpului.

Timp de preparare

30 min  

Dificultate

 medie  

Ingrediente

1 borcan fasole verde

1 morcov mare

1 legatura de patrunjel

1 ceapa rosie

1 lingura zarzavat

1 lingura pasta de gogosari

2 rosii mici

frunze proaspete de telina

piper proaspat macinat

sare

Mod de preparare

Curata bine zarzavatul si ceapa, spala-le si pune-le sa se scurga de apa. Taie zarzavatul cubulete, iar ceapa las-o intreaga. Taie si rosiile felii.

Caleste putin morcovii in ulei pana capata o culoarea galbena si pune-i la fiert alaturi de celelalte ingrediente si las-o sa fiarba 25 de minute, pana se inmoaie legumele, adauga frunzele de telina si mai las-o sa fiarba 2 minute.

Adauga sare si piper dupa gust, iar la final presara patrunjel taiat marunt.

Citeste si despre