Supa de fasole verde este ideala pentru o cina usoara. Contine putine calorii, este usor de preparat si ajuta si la o buna detoxifiere a corpului.
Timp de preparare
30 min
Dificultate
medie
Ingrediente
1 borcan fasole verde
1 morcov mare
1 legatura de patrunjel
1 ceapa rosie
1 lingura zarzavat
1 lingura pasta de gogosari
2 rosii mici
frunze proaspete de telina
piper proaspat macinat
sare
Mod de preparare
Curata bine zarzavatul si ceapa, spala-le si pune-le sa se scurga de apa. Taie zarzavatul cubulete, iar ceapa las-o intreaga. Taie si rosiile felii.
Caleste putin morcovii in ulei pana capata o culoarea galbena si pune-i la fiert alaturi de celelalte ingrediente si las-o sa fiarba 25 de minute, pana se inmoaie legumele, adauga frunzele de telina si mai las-o sa fiarba 2 minute.
Adauga sare si piper dupa gust, iar la final presara patrunjel taiat marunt.