Supa de zarzavat cu paste fainoase

| | Actualizat: 2012-11-19 17:47:57

Supa de zarzavat cu paste fainoase este o supa consistenta, foarte gustoasa si hranitoare.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 radacina telina

1 pastarnac

1 ceapa alba

1 morcov

2 cartofi

1,5 l apa

2 linguri ulei

2 rosii

100 g paste fainoase

sare

piper (proaspat macinat)

Mod de preparare

Curata morcovul, telina, pastranacul su ceapa, apoi spala-le in apa rece. Taie legumele cat ma marunt si pune-le la fiert intr-o oala cu capac.

La jumatatea timpului de fierbere, adauga cartofii curatati si spalati si rosiile maruntite.

Dupa ce au fiert toate legumele, adauga pastele fainoase (fierte separat) si uleiu. Potriveste supa de gust, adaugand sare si piper, apoi da-o intr-un clocot.

Serveste supa fierbinte, cu verdeata presarata deasupra.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre