Tarta cu crema de branza si ciocolata

| | Actualizat: 2017-02-22 11:04:34

Tarta cu crema de branza si ciocolata este un desert ideal pentru micutii devoratori de dulciuri! Este simplu de preparat, nu ai nevoie de ingrediente “sofisticate” si iti garanteaza laudele apropiatilor.

Iata cum se prepara tarta cu crema de branza si ciocolata:

PENTRU BLAT

- 250 de grame de faina;
- 100 de grame de unt nesarat;
- 50 grame de zahar pudra;
- 1 ou;
- 3-4 linguri de cacao;
- jumatate de lingurita de sare.

PENTRU CREMA

- 200 de grame crema de branza clasica Hochland;
- 100 de grame de zahar fin;
- 2 oua;
- 150 de grame de ciocolata;
- coaja de la 1 lamaie.

PENTRU DECOR

- fasii de ciocolata neagra si alba sau fulgi de cocos. 

MOD DE PREPARARE

Pentru prepararea blatului amesteca untul cu zaharul pana cand se formeaza o crema fina, apoi adauga oul si amesteca in timp ce torni putin apa pentru omogenizarea compozitiei. Adauga treptat faina, praful de cacao sis area, amestecand constant pana se formeaza aluatul. Acopera-l cu o folie si tine-l in frigider maximum 5 ore.

Pentru crema, amesteca zaharul fin cu crema de branza pana cand obtii o pasta omogena. Adauga treptat ouale, ciocolata faramitata si coaja de lamaie si amesteca bine pana cand compozitia capata o consistenta cremoasa.

Pune aluatul proaspat scos din frigider intr-o tava pentru tarta si lasa-l in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 minute. Apoi, toarna crema de branza si ciocolata si baga din nou tava in cuptor pentru 20 minute.

Decoreaza prajitura cu fasii de ciocolata alba si neagra sau fulgi de cocos si serveste-o rece.

In perioada 13 februarie - 9 aprilie 2017, cumpara produse Hochland cu eticheta promotionala si primesti garantat un magnet cu un personaj Disney/Pixar.Inscrie apoi codul de pe eticheta promotionala pe hochland.ro/disney/ si poti castiga un plus Dory sau Nemo.

Citeste si despre