Ingrediente
Ingrediente pentru blat
1½ cana de biscuiti pisati
1/3 cana de zahar brun
½ lingurita scortisoara
1/3 cana unt topit
Ingrediente pentru crema
300 g Ceva Fin cremos smantana
140 g Ceva Fin Pufos smantana
2 lingurite suc de lamaie
1 pahar frisca
1/3 cana de zahar
fructe proaspete (piersici, caise, mango etc.)
Mod de preparare
Pentru piticii pofticiosi, avem la desert o gustoasa prajitura cheesecake cu crema de branza Ceva fin de la Delaco.
Pentru a obtine blatul cheesecake-ului, amesteca bine biscuitii cu untul zaharul si scortisoara, pana obtii un aluat umed si sfaramicios.
Aseaza-l intr-o tava, presand bine cu degetele si lasa-l la rece pana se intareste.
Pentru crema de branza amestecam bine cu mixerul toate ingredientele pana ce obtinem o compozitie omogena. Incorporam fructele in crema pastrand in acelasi timp cateva si pentru decor.
Cheesecake-ul trebuie tinut la rece peste noapte pentru ca toate straturile sa se aseze. Stim ca e greu, dar gandeste-te numai cat de apreciat va fi desertul tau de catre toata familia.
Pofta buna!