Frigarui de somon cu Miez de Lapte si sos pesto

| | Actualizat: 2013-09-24 10:03:52

Pentru 4 persoane

Timp de preparare

 10 – 20 min

Ingrediente

150g Miez de Lapte (2x75g)

300 g de somon fara piele si oase

ulei de masline extravirgin

frunze proaspete de busuioc

sare si piper

Pentru sosul de pesto

2 catei de usturoi

1 lingura de seminte sau nuci de pin

7 frunze de busuioc proaspat

2 linguri ulei de masline

sare si piper

Preparare

Sosul pesto il facem asa: amestecam usturoiul zdrobit cu semintele si cu frunzele de busuioc, cu sarea si piperul si adaugam uleiul de masline. Amestecam pana cand devine omogen.

Somonul si branzica Miez de Lapte le taiem in bucatele medii. Dupa ce am condimentat somonul incepem sa construim frigaruile. Introducem alternativ cele doua componente cu frunzele de busuioc, dupa care le frigem pe toate partile.

Savuram frigaruile cu somon si branza cu sosul pesto pregatit si salata.

Citeste si despre