Snitel de Pui cu cascaval Delaco Sofia

| | Actualizat: 2013-02-06 15:07:03

Pentru 4 portii

Ingrediente

4 felii de piept de pui

4 felii de sunca

4 felii de cascaval Delaco Sofia, groase de 5 mm

1 ou

o ceasca de faina

o cana de fulgi de porumb zdobiti

Mod de preparare

Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare a clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.

Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.

Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.

Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti.

Le poti servi cu garnitura de legume sau salata.

Citeste si despre