Supa crema de broccoli cu cascaval Delaco Sofia

| | Actualizat: 2013-02-06 15:47:07

Pentru 4 portii

Ingrediente

600 g broccoli proaspat sau congelat

150 g cascaval Delaco Sofia ras mare

6 felii paine de secara

1 lingura ulei de masline

1 lingura frunze de patrunjel tocate

1 varf de cutit sare

piper negru macinat

Mod de preparare

Supa crema de broccoli cu cascaval Sofia este absolut delicioasa si se prepara foarte usor.

Pentru inceput, desfaci capatana de broccoli in buchetele mici si le pui la fiert intr-un litru si jumatate de apa cu putina sare, pana ce acesta se inmoaie. Daca folosesti broccoli congelat, timpul de fierbere este mai scurt, acesta se inmoaie mai repede. Nu arunca zeama in care l-ai fiert, deoarece vei avea nevoie de ea ca sa subtiezi crema.

Urmatorul pas este sa maruntesti broccoliul cu ajutorul mixerului, pana devine o crema consistenta si adaugi mai apoi zeama. Poti pastra cateva buchetele intregi de broccoli pentru a orna supa atunci cand o servesti.

Pentru a pregati crutoanele ai nevoie de o tigaie in care pui putin ulei de masline la incins. Feliile de paine la tai in cubulete micute si le pui la rumenit.

Supa se imparte in patru boluri, adaugi crutoanele rumenite si presari cascavalul Sofia ras cat supa e inca aburinda.

Ornezi frumos cu patrunjel tocat si piper negru si servesti apoi celor dragi.

Pofta buna!

Citeste si despre