La doar 10 ani, George a ramas fara tata: „De ce nu a stat tati sa ma faca si pe mine mare?”. Baiatul se roaga in fiecare seara sa-si viseze tatal

| | Actualizat: 2024-06-06 14:13:35

Povestea sfasietoare a lui George, un baietel de doar 10 ani din Vaslui, a impresionat o tara intreaga. Micutul duce pe umeri o povara grea. In urma cu trei ani si-a pierdut tatal si de atunci dorul de el il macina. Cea mai mare dorinta a sa este sa-si viseze tatal si chiar i-a cerut unui mare duhovnic sa-l ajute ca acest lucru sa se intample.

„Mi-am luat inima in dinti si am reusit sa vorbesc cu el. Dorinta mea a fost sa-l visez pe tatal meu. E mort de 3 ani si eu nu l-am visat niciodata”, a spus copilul.

George este elev in clasa a III-a. S-a nascut in localitatea vasluiana Viisoara si are trei frati mai mari, plecati in strainatate. Baiatul avea o relatie speciala cu tatal sau, care a murit in urma unei infectii.

„In fiecare noapte dormeam cu el, cand pleca mama ma lua unde se ducea el, ma ajuta la teme, imi facea de mancare, ma iubea, nu ma punea chiar atat de mult la treaba. Fratii mei mi-au zis, cand au plecat, ca eu trebuie sa fiu stalpul casei, ca trebuie sa am grija de mama si cel mai mult imi doresc sanatate ca ea are o problema cu inima”, a spus George, potrivit romaniatv.net.

Mama sa spune ca George dormea mereu pe pieptul tatalui sau:

„Numai pe pieptul lui dormea, atat de tare l-a iubit. Imi spune ‘mami, de ce nu a stat tati sa ma faca si pe mine mare, ca pe ceilalti”, marturiseste femeia.

Ramas singur, doar cu mama lui, George este acum stalpul casei si vrea ca tatal lui, de acolo din Ceruri, sa fie mandru de el. Isi ajuta mama la treburile gospodaresti, are note foarte bune la scoala si stie cum vrea sa arate viitorul sau. Isi doreste sa fie politist, tot datorita tatalui sau, care obisnuia sa ii spuna: „daca ajut tara in care traim si ea are grija de mine”.

In ciuda suferintei care il macina, George continua sa isi gaseasca puterea in credinta si rugaciune. De cate ori are ocazia, aprinde o lumanare la mormantul tatalui sau si se roaga pentru el.

„Am facut eu cu mama special pentru tata, m-am gandit sa i-o aducem lui tata. Inima inseamna iubirea pe care am avut-o pentru el si o mai am si dragostea asta”, spune George.

  • Surse: realitatea.net
  • Foto: captura video

Citeste si despre