A absolvit facultatea la 61 de ani cu media 10! „Cand faci ceea ce iti doresti si din pasiune, zecele vine, sa stiti!”

| | Actualizat: 2024-07-03 11:59:57

Varsta nu a impiedicat-o pe Veronica Berar Ispas sa isi urmeze visul de a termina o facultate. Si nu oricum, ci ca sefa de promotie!

Veronica Berar are 61 de ani si a absolvit Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii, specializarea Piscicultura si Acvacultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, scrie Radiocluj.ro. Intr-un interviu acordat publicatiei, absolventa a spus ca iubeste pescuitul si natura si ca s-a inscris la facultate la indemnul unei prietene. A terminat facultatea cu 10 pe linie.

„Iubesc pescuitul, iubesc pescarii, iubesc pestii, iubesc natura. Deci, am crezut ca trebuie si este necesar inainte de toate sa fac aceasta specializare (acvacultura si pescuit) pentru ca este normal in momentul in care cineva te intreaba de speciile de pesti, de conditii, de orice vizavi de acvacultura si piscicultura, trebuie sa stii sa raspunzi.

Si atunci eu am avut un vis dintotdeauna, pentru ca noi am mai povestit si stiti foarte bine, m-am casatorit foarte tanara, stiti cum e cu serviciul, cu familia si uiti ce ai vrut sau iti uiti visele pentru cei din jurul tau. Si atunci, acum 4 ani, din nefericire, am ramas singura si atunci era singura mea evadare sa-mi traiesc visul si sa mi-l indeplinesc.

Asa ca, la indemnul celei mai bune prietene a mele din Baia Mare, Corina, m-am inscris la Facultatea de Zootehnie si Biotehnologii, specialitatea Piscicultura si Acvacultura, ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Iar in momentul in care faci ceea ce iti doresti, n-ai cum sa faci prost sau n-ai cum sa nu reusesti, pentru ca o faci cu drag, o faci pentru ca vrei sa faci si n-o faci pentru diploma, pentru bani, pentru nimic. O faci din placere”, a explicat Veronica pentru corespondentul Radio Romania, Adrian Lungu.

Veronica spune despre ea ca este o fire ambitioasa si ca mereu a reusit in tot ceea ce si-a propus. Proaspata absolventa este de parere ca atunci cand faci ceea ce iti doresti cu drag si din pasiune, succesul nu are cum sa nu vina.

„Cand faci ceea ce iti doresti si o faci cu drag si din pasiune, zecele vine, sa stiti. Iar eu, stiti foarte bine, sunt o fire ambitioasa, nu-mi prea place ca cineva sa fie in fata mea. Asa am fost de cand ma stiu! Am facut sport de performanta – am fost la fel, am muncit, mi-am facut o cariera, dar uite acuma imi place si am facut din placere si zecele vine. Vrei, nu vrei, daca o faci cu drag, vine.”, a marturisit aceasta.

Citeste si despre