Alexandru Rafila, despre cazurile de Covid la copii: "Se doreste ca parintii sa fie speriati"
Medicul Alexandru Rafila s-a aratat revoltat zilele trecute fata de masurile pe care autoritatile le propusesera in privinta copiilor. Astfel, se luase in discutie varianta ca micutii intre 6 si 12 ani sa fie testati periodic pentru a putea participa la activitati extrascolare, precum inot sau acces la cinematograf.
Alexandru Rafila a declarat că autorităţile încearcă în acest fel să-şi ascundă incompetenţa, nefiind în stare să asigure măsurile de siguranţă necesare în şcoli sau la locurile de desfăşurare a altor activităţi specifice copiilor, cum sunt locurile de joacă sau sălile de sport.
”Persoanele care ajung la Terapie Intensivă, deşi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza stării de sănătate, nu prea au reacţionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.
Dacă sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile aşa de bine. Asta e soluţia, nu pot pleda pentru altă soluţie, că nu există o alta. Nevaccinarea nu e o soluţie.
Noi trăim în tot felul de scenarii. Zilele trecute apăruse informaţia că copiii între 6-12 ani trebuie să fie testaţi ca să aibă acces la înot, la cofetărie etc. Au schimbat-o de dimineaţă, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns să ne reglăm impotenţa de a face lucrurile aşa cum trebuie folosind copiii. Primul semnal: au început să apară oameni care să spună că sun spitalele pline de copii.
Cifrele i-au contrazis dur. Şi în rândul tinerilor există cu diverse afecţiuni, care nu răspund bine la infecţie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreşte ca părinţii să fie speriaţi de această chestiune şi să spună: Nu îmi las copiii la şcoală. Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor între 6 şi 12 ani. De dimineaţă au modificat toate aceste lucruri care împiedicau copiii să trăiască o viaţă normală.
A existat un proiect care să ducă la distrugerea acestei generaţii. Nebunia asta e fundamentată de incapacitatea autorităţilor de a-şi face treaba. Nu s-au făcut şi au zis lasă că speriem părinţii că fac copiii forme grave. Părinţii au fost subiectul unei manipulări. Se încearcă această rostogolire, deturnarea atenţiei publice de la incompetenţă, lipsă de asumare către frica părinţilor de a-şi duce copiii la şcoală sau la orice activitate.
Există oameni în vârstă care nu mai răspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar”, a explicat profesorul Alexandru Rafila, potrivit Romania TV.
Medicul Alexandru Rafila s-a aratat revoltat zilele trecute fata de masurile pe care autoritatile le propusesera in privinta copiilor. Astfel, se luase in discutie varianta ca micutii intre 6 si 12 ani sa fie testati periodic pentru a putea participa la activitati extrascolare, precum inot sau acces la cinematograf.
Alexandru Rafila a declarat ca autoritatile incearca in acest fel sa-si ascunda incompetenta, nefiind in stare sa asigure masurile de siguranta necesare in scoli sau la locurile de desfasurare a altor activitati specifice copiilor, cum sunt locurile de joaca sau salile de sport.
”Persoanele care ajung la Terapie Intensiva, desi sunt vaccinate sunt persoane care, din cauza starii de sanatate, nu prea au reactionat la vaccin. Vaccinul nu este perfect.
Daca sunt oameni de 75, 80, 85 de ani, acolo nu merg lucrurile asa de bine. Asta e solutia, nu pot pleda pentru alta solutie, ca nu exista o alta. Nevaccinarea nu e o solutie.
Noi traim in tot felul de scenarii. Zilele trecute aparuse informatia ca copiii intre 6-12 ani trebuie sa fie testati ca sa aiba acces la inot, la cofetarie etc. Au schimbat-o de dimineata, chestiunea asta face parte dintr-un proiect mai larg. Am ajuns sa ne reglam impotenta de a face lucrurile asa cum trebuie folosind copiii. Primul semnal: au inceput sa apara oameni care sa spuna ca sun spitalele pline de copii.
Cifrele i-au contrazis dur. Si in randul tinerilor exista cu diverse afectiuni, care nu raspund bine la infectie, nu produc anticorpi, fac forme grave. Se doreste ca parintii sa fie speriati de aceasta chestiune si sa spuna: Nu imi las copiii la scoala. Al doilea semnal: S-a vorbit despre testarea copiilor intre 6 si 12 ani. De dimineata au modificat toate aceste lucruri care impiedicau copiii sa traiasca o viata normala.
A existat un proiect care sa duca la distrugerea acestei generatii. Nebunia asta e fundamentata de incapacitatea autoritatilor de a-si face treaba. Nu s-au facut si au zis lasa ca speriem parintii ca fac copiii forme grave. Parintii au fost subiectul unei manipulari. Se incearca aceasta rostogolire, deturnarea atentiei publice de la incompetenta, lipsa de asumare catre frica parintilor de a-si duce copiii la scoala sau la orice activitate.
Exista oameni in varsta care nu mai raspund la stimulii imunologici. Nu este imposibil, dar este foarte rar”, a explicat profesorul Alexandru Rafila, potrivit Romania TV.