Atentie daca vedeti un carucior de bebelus pe marginea drumului!

| | Actualizat: 2024-08-19 14:41:15

 

In Romania a aparut, se pare, o noua metoda de jefuire, la care autoritatile ne indeamna sa fim foarte atenti. Escrocii folosesc un carucior de bebelusi, scaun de masina sau chiar copii pentru a-si atrage victimele!

„Va avertizam ca exista o noua metoda de talharie! Daca vedeti un carucior, scaun de masina sau orice tip de situatie ce implica produse care da impresia ca sunt ale unui bebelus parasit in mijlocul pustietatii va rog, nu iesiti din vehicul. Anuntati autoritatile si aveti mare grija!

Aceasta metoda consta in faptul ca veti putea intampina drept momeala carucioare sau orice altceva care sa va dea de gandit ca ar putea fi abandonat un copilas in zone mai pustii, iar persoanele care se opresc pentru a oferi ajutor se vor trezi cel mai probabil jefuiti. In apropierea acestor bunuri se ascund persoane cu intentii rele care sunt pregatiti in a va ataca pentru a va fura masina, bunuri din masina, bani, telefoanele etc.

Cand intampinati o situatie de acest gen sunati imediat catre politia locala ( 112 ) pentru a se trimite o echipa in locul respectiv”, a anuntat Asociatia non guvernamentala Asociatia Save Our Souls – S.O.S, pe Facebook.

Situatii similare sunt si in Statele Unite! Carlee Russell, studenta la medicina, sustine ca a fost rapita in Alabama saptamana trecuta in timp ce incerca sa ajute un copil mic de pe autostrada.

  • Surse: facebook.com/asociatiaSaveOurSouls
  • Foto: facebook.com/asociatiaSaveOurSouls

Citeste si despre