Contractul de iubire salveaza casnicia Madonnei

| | Actualizat: 2007-02-05 22:58:49

Regina muzicii pop Madonna si sotul ei, Guy Ritchie, si-au salvat casnicia cu ajutorul unui „contract al dragostei”. Cantareata, in varsta de 48 de ani, si regizorul Guy, in varsta de 38, le-au spus prietenilor lor ca sunt „mai fericiti ca niciodata”, dupa ce au stabilit sa treaca peste problemele aparute si sa isi intareasca legatura de sapte ani! Perechea a depasit acele nemultumiri din viata de cuplu cu ajutorul unei specialiste, Tricia Barnes.

Si, dupa ore de dscutii de la inima la inima, mai ales in timpul vacantei lor la New York, cei doi au hotarat sa isi puna de acum inainte casatoria si familia lor pe primul loc. Totodata, ei au redescoperit dragostea care i-a adus in urma cu cativa ani unul in bratele celuilalt.

Cuplul a fost de acord sa: petreaca cat mai mult timp posibil acasa cu copiii, Lourdes, in varsta de 10 ani, Rocco, de sase, si copilul adoptat David, de un an si jumatate; sa isi suspende proiectele solo, daca acestea afecteaza nevoile celorlalti; sa caute o casa mai spatioasa pentru familie in Manhattan, New York, dar sa isi pastreze si casa din Marea Britanie si sa stabileasca un zbor spre Los Angeles, la sfarsitul acestei luni, pentru doua saptamani, intr-o scurta vacanta alaturi de copii.

 

Sursa: Ziare.ro

Citeste si despre