Copil muscat de o femeie pe o plaja din Navodari, pentru ca a stropit-o cu apa in timp ce isi facea poze

| | Actualizat: 2024-07-03 18:30:08

Caz socant pe o plaja din Navodari! O femeie a fost atat de deranjata de faptul ca a fost stropita cu apa de un copil, in timp ce isi facea poze, incat a alergat dupa el si l-a muscat. Baietelul de 6 ani se afla la plaja impreuna cu tatal sau.

Potrivit Digi24, in timp ce se juca la mal, copilul a stropit-o cu apa pe femeia de 42 de ani, care isi facea poze. Deranjata de acest lucru, aceasta a incercat sa il prinda pe baietel pentru a-l certa, dar el a luat-o la fuga, speriat. Nervoasa, femeia a alergat dupa el, l-a prins, l-a zgariat si l-a muscat de mana in timp ce tatal copilului chema politia.

Baiatul urmeaza sa fie supus unei expertize medico-legale pentru a fi constatata agresiunea, scrie Libertatea. Femeia s-a ales cu dosar penal pentru loviri si alte violente.

„La data de 30 iunie, politisti din cadrul Politiei Orasului Navodari au fost sesizati de un barbat, de 38 de ani, cu privire la faptul ca fiul sau, de 6 ani, ar fi fost agresat fizic, pe plaja, de o femeie necunoscuta. In scurt timp politistii au identificat-o pe persoana banuita de comiterea faptei, respectiv o femeie, de 42 de ani”, au transmis, luni, reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Citeste si despre