Fascinat de cuplul Scufita Rosie si Lupul, un sofer a facut un accident

| | Actualizat: 2006-06-05 13:59:54

 





















Personajele de poveste au stat de 1 iunie in principalele intersectii din Bucuresti si-au impartit daruri celor mici. Prezenta lor i-a bucurat si pe cei mari care si-au inceput dimineata cu zambetul pe buze.

"Furat de peisaj" un sofer a exclamat - "Uite lupul" si-a uitat sa puna piciorul pe frana lovind usor masina din fata lui. Din fericire nici una dintre masini nu a avut probleme serioase iar cei doi soferi au primit daruri de la Scufita Rosie care s-a plimbat toata dimineata la brat cu  Lupul cel Rau.






















Capra a facut echipa cu Ursul pacalit de vulpe in intersectia Mosilor cu Carol.

Alba ca Zapada si-a luat Piticul preferat la Universitate iar Mica Sirena secondata de un paj a stat de 1 iunie in intersectia Iancului. Pacala nu putea sa lipseasca...a venit fara usa dar cu multe daruri.

















Itsy, Bitsy si Zapa personajele de la ItsyBitsyFM au impartit daruri , felicitari si autografe tuturor copiilor care au trecut prin p-ta Universitatii.

Alaturi de personaje in intersectii au fost prietenii copiilor - mascotele Fulga, Haribo, Quiky si Papi.

De 1 iunie Bucurestiul a apartinut copiilor printr-un eveniment organizat de ItsyBitsy FM, Teatrul tandarica si Politia Capitalei si sustinut de Antena 1, Jurnalul National, Compact de Bucuresti, Clopotel.ro, Cipi, Fulga, Haribo, Nesquik si Papi.

Citeste si despre